Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Στον ιστότοπο αυτό προβάλλεται το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που λειτουργεί στα πλαίσια των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου. Δίνεται επίσης η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη του προγράμματος.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (PING PONG) ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (2017-18)
·         Τάξεις Β & Γ δημοτικού : Σάββατο 19/5/18, 10:00 - 12:00 στο 9ο Δημοτικό (Αυτοκράτορος Ηρακλείου 44).
·         Τάξεις Δ & Ε δημοτικού : Σάββατο 19/5/18, 12:30 - 14:30 στο 4ο Δημοτικό (Ζεκάκου 14).
·      Τάξεις ΣΤ Δημοτικού και Γυμνάσια : Παρασκευή 18/5/18, 16:15 – 18:30 στο 3ο -11ο Δημοτικό (είσοδος από Μεσογείων 40).
    Οι αγώνες είναι φιλικοί, δε θα έχουν κατάταξη με τελικούς νικητές και αποσκοπούν στην γνωριμία συνομιλίκων μαθητών απο το Μαρούσι που αθλούνται στο Ping Pong και την ανάπτυξη των αγωνιστικών τους εμπειριών. Τα ωράρια δεν είναι δεσμευτικά, αν κάποιος μαθητής έχει άλλη υποχρέωση, δύναται  να έρθει αργότερα ή να φύγει νωρίτερα απο τις καθορισμένες ώρες. Εννοείται ότι οι προπονήσεις στα παραπάνω σχολεία τις ημέρες και ώρες των αγώνων δε θα γίνουν.
    Η λειτουργία των αθλητικών προγραμμάτων στηρίζεται στις συνδρομές των μελών.  Παρακαλώ  θερμά  όσους γονείς  έχουν εκκρεμότητες  στην εξόφληση των συνδρομών αλλά και τις εγγραφές των παιδιών να φροντίσουν για την άμεση τακτοποίηση τους. Ευχαριστώ πολύ!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.