Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Στον ιστότοπο αυτό προβάλλεται το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που λειτουργεί στα πλαίσια των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου. Δίνεται επίσης η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη του προγράμματος.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013

Συμπαίκτες ... τελειώσαμε !!!
Συγχαρητήρια σε όλους που έπαιξαν, γούσταραν και ίδρωσαν για τις ομάδες τους.
Συνολικά οι 4 μας ομάδες πέτυχαν 24 νίκες, εκ των οποίων 8 ο Ατρόμητος, 7 ο Αίολος, 6 ο Ποσειδώνας και 3 το Μαρούσι.
 
Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα του Αίολου, που κατάφερε να ανέβει κατηγορία και από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α' ΠΟΦΕΠΑ. Ευχαριστούμε πολύ τον Σπύρο Ζορμπαλά που προσέφερε τα μέγιστα για το κατόρθωμα αυτό, και ταξίδευε από την Πάτρα μόνο και μόνο για να παίξει πινγκ πονγκ μαζί μας. Σπύρο ... μπράβο !!!!!!


Αναλυτικότερα:
 
Στην Γ' κατηγορία, ο Ποσειδώνας έπαιξε ωραία παιχνίδια, και τερμάτισε 7ος. Το ιδανικότερο σενάριο, θα ήταν να είχε κάνει νίκη με την ΑΕΚ 2 και με τους Ταυρομάχους και θα είχε καπαρώσει την 4η θέση. Ο Σωτήρης ήταν πάρα πολύ καλός και σταθερός καθ' όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, και εύκολα κερδίζει τον τίτλο του mvp της ομάδας του. Σημείωσε 22 νίκες, σε μόλις 29 παιχνίδια, πετυχαίνοντας έτσι και καταπληκτικό ποσοστό.
Ο Ηλίας και η Μίρκα πέτυχαν 15 και 12 νίκες αντίστοιχα, με τον Ηλία να προλαβαίνει να αγωνιστεί σε μόνο 23 συνολικά παιχνίδια.
Μπράβο παιδιά, πολύ καλή εμφάνιση. Άντε και του χρόνου να παίζετε για τα μπαράζ ανάδου ... !!!!!!
 
 
Στην Β' κατηγορία, ο Ατρόμητος ήταν πάρα πολύ καλός. Εύκολα εξασφάλισε την παραμονή του και για πολύ λίγο έχασε την άνοδο. Ο Πάνος ήταν εξαιρετικός, σημείωσε τις περισσότερες νίκες, όχι μόνο μεταξύ των παικτών της ομάδας του, αλλά μεταξύ όλων μας! Με 24 νίκες λοιπόν που προσέφερε στην ομάδα του κερδίζει τον τίτλο του mvp, πετυχαίνοντας και αυτός καταπληκτικό ποσοστό νικών/αγώνων. 21 νίκες πέτυχε ο Γιώργος και 19 ο Βασίλης, δείχνοντας έτσι πόσο κοντά ήταν μεταξύ τους.
 
 
Επίσης στην Β' κατηγορία, ο Αίολος έκανε αυτό που έπρεπε. Έπαιξε πολύ σοβαρά σε όλα τα παιχνίδια, στο ντέρμπι με τον Ατρόμητο ήταν φανερά καλύτερος, εκμεταλλεύτηκε τέλεια το δώρο του μηδενισμού του Ταύρου στον αγώνα που δεν εμφανίστηκε με τον Ατρόμητο, και κέρδισε επάξια το εισητήριο για την πρώτη κατηγορία. Ο Σπύρος ήταν άπιαστος. Οι 13 του νίκες σε μόλις 17 παιχνίδια, σημειώνουν ποσοστό εξαιρετικό, και το καλύτερο όλων μας. Παρόλα αυτά, ο -πολύ συγκεντρωμένος σε όλα τα παιχνίδια- Σταύρος είναι αυτός που κερδίζει τον τίτλο του mvp, μιας και χάρισε στην ομάδα του 3 νίκες παραπάνω, πετυχαίνοντας συνολικά 16. Ο Άρης σημείωσε 8 και ο Κώστας 4.
 

Στην Α' κατηγορία είχαμε μία πολύ περίεργη χρονιά. Η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία με αρκετή δόση τύχης παρόλο που μόνο σε 4 παιχνίδια αγωνίστηκε με 3 άτομα (σε 3 με τον Μαργέλλο και σε 1 με τον Γρηγόρη) τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελλο. Ο προπονητής μας είναι ο mvp της ομάδας, ο οποίος σημείωσε 13 νίκες και πραγματοποίησε την πιο ποιοτική του χρονιά σε επίπεδο και απόδοση, και ήταν αυτός που σε τουλάχιστον 4 παιχνίδια έπαιξε κυριολεκτικά μόνος του. Μπράβο Χρήστο!!!
Ο Γρηγόρης ήρθε να μας βοηθήσει στο παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά χρειαζόμασταν για σφραγίσουμε με σιγουριά την παραμονή μας, και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και οι δύο ... Φυσικά, ως γνήσιος Σταματιάδης, ήρθε την ημέρα των γεννεθλίων του, έπαιξε τσάκα τσάκα 2 παιχνίδια, μοίρασε λεξοτανίλ και ντεπόν στους αντιπάλους του, τους οποίους και καθάρισε εύκολα, και εκτόξευσε τα στατιστικά του στο 100% !! Τόσο απλά !! :-)))))
 
Άντε και του χρόνου !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.