Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Στον ιστότοπο αυτό προβάλλεται το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που λειτουργεί στα πλαίσια των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου. Δίνεται επίσης η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη του προγράμματος.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΑΤΟΜΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

Καθολική ήταν η υπεροχή των αθλητών μας στους φετινούς αγώνες ανεξαρτήτων ανδρών και γυναικών που διοργανώθηκαν από τον ΠΟΦΕπΑ (για 8η συνεχόμενη χρονιά) στη Βούλα, τις δύο προηγούμενες Κυριακές 12 και 19 / 2/ 12. Συγκεκριμένα, στους άνδρες κατηγ. 18-40 χρυσό μετάλλιο πήρε ο Τάκης Φωτάκης, αργυρό ο Χρήστος Λεγάντης και χάλκινο ο Παναγιώτης Μπαρτσακούλιας (φωτογρ. 1). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παραπάνω κατηγορία και οι 9 συμμετέχοντες από το Δήμο μας προκρίθηκαν από τους ομίλους τους με σχετική άνεση και στις περισσότερες των περιπτώσεων χρειάστηκε να αποκλείσει ο ένας τον άλλο στους αγώνες νοκ-άουτ μέχρι τον τελικό. Στις γυναίκες και την ίδια ηλικιακή κατηγορία χρυσό μετάλλιο με σπουδαίες εμφανίσεις πήρε η Μίρκα Κουκά (φωτογρ. 2). Η Μίρκα κατέκτησε και το μίνι πρωτάθλημα που διοργανώθηκε από τη γραμματεία του ΠΟΦΕπΑ, για όσους αθλητές δεν πέρασαν στην τελική φάση των αγώνων. Στην κατηγορία ανδρών 50-59 ο Βασίλης Σταματιάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο μετά από συγκλονιστικές εμφανίσεις. Τέλος ο Γάννης Πανάγος πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 60-69 (φωτογρ. 3).

Από τα παραπάνω αποτελέσματα γίνεται φανερό ότι οι αθλητές του Δήμου μας βρίσκονται σε υψηλότατο επίπεδο ανάμεσα σε όσους ασχολούνται με το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης χωρίς να είναι ή να έχουν υπάρξει επίσημοι αθλητές της Ομοσπονδίας (ανεξάρτητοι αθλητές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.