Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Στον ιστότοπο αυτό προβάλλεται το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που λειτουργεί στα πλαίσια των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου. Δίνεται επίσης η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη του προγράμματος.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το δεκαήμερο που μας πέρασε είχε έντονη αγωνιστική δράση για όλες τις ομάδες μας.
Αναλυτικότερα: 
  Το Α.Κ.Δ.Α. στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας αγωνίστηκε εντός έδρας με την ομάδα Εκτός Αθηνών η οποία αγωνίστηκε με δύο αναπληρωματικούς. Οι παίκτες της ομάδας μας δεν άφησαν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη παίρνοντας μια υπερ-πολύτιμη νίκη με το ευρύ σκορ 8-1. Αυτό το αποτέλεσμα σίγουρα αναπτερώνει τις ελπίδες της ομάδας μας για την επίτευξη του φετινού στόχου της, δηλαδή την παραμονή στην Α΄κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή απόδοση του Κώστα Γκίτζια με τρείς ατομικές νίκες. Το Α.Κ.Δ.Α. αγωνίστηκε επίσης με την ισχυρή ομάδα του Α.Ο. Ταταύλα εκτός έδρας γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 7-2.
  Η ομάδα του Δήμου Αμαρουσίου που επίσης αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία για 4η συνεχόμενη χρονιά, σε έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς κόντρα στην ομάδα της Γλυφάδας εντός έδρας, γνώρισε οριακή ήττα με σκορ 5-4. Το αποτέλεσμα αυτό δυσκολεύει σημαντικά την συνέχεια στο πρωτάθλημα. Οι δύο παραπάνω ομάδες του Δήμου μας θα αναμετρηθούν αναπόφευκτα μεταξύ τους στην επόμενη αγωνιστική. 
  Στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας η ομάδα μας Ατρόμητοι Αμαρουσίου παρά την προσπάθεια, ηττήθηκαν εντός έδρας από την ισχυρή ομάδα Καταλύτες με σκορ 6-3. Τέλος, στην ίδια κατηγορία και τον άλλο όμιλο, η ομάδα Ποσειδών Αμαρουσίου αγωνίστηκε εκτός έδρας με την ομάδα της Εμπορικής Τράπεζας γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 8-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.